fbpx
klik om inzoomen mogelijk te maken
Loading Maps logo
Filters

Het is weer zover!

  • slider
door Ibiza Estates
26 april 2017
Category:   Nieuws

De temperaturen gaan omhoog, de zee wordt warmer, en de stranden worden drukker.

Yes! Het zomer seizoen is begonnen!

U zult zich waarschijnlijk afvragen, het zomer seizoen is begonnen, maar het is toch pas April… Wat u wellicht niet weet is dat de gemiddelde temperatuur op Ibiza al rond de 20 graden celsius ligt met volop zon! En ondanks het feit dat niet alle grote party clubs nog open zijn, is er genoeg te doen.

Hierbij de beste aspecten van het begin van het seizoen opgesomd!

Privacy op de stranden!

In het voorseizoen hoeft u niet eindeloos te zoeken naar een parkeerplaats! Er zijn nog genoeg beschikbaar! Ook is er geen gebrek aan strandbedjes en plaatsen de handdoek geplaatst kan worden. Niets staat een perfecte stranddag in de weg.

De beste openings feestjes!

De grote beach clubs van het eiland gaan weer open! Denkt u hierbij aan openingsfeestjes van Nassau, Tanit, El Chiringuito, Atzaro Beach, La Escollera, Cotton, Pura Vida, Amante en nog veel meer! In het voorseizoen makkelijker is om een reservering te maken en kun je in alle rust van de luxe die de strandtenten te bieden hebben genieten.

Een duik nemen in de middellandse zee!

Als u denkt dat zwemmen in de middellandse zee onmogelijk is in April en Mei dan zit u fout. Het zeewater begint vanaf januari weer op te warmen en wat is er nou beter dan een verfrissende duik in de zee? De stranden zijn nog niet al te druk in het voorseizoen dus genoeg vrijheid.

The best food you’ll ever taste!

Naast alle beach clubs gaan natuurlijk ook weer alle restaurants in en rondom Ibiza stad open. De spookstad ontwaakt langsaam uit haar winterslaap.  Op Ibiza is er een groot aanbod in diversiteit met betrekking tot de styl in keuken en all deze keukens hebben voor het nieuwe seizoen weer een nieuwe kaart. Voor alle cuisine lovers is dit uiteraard must om hier een bezoekje aan te geven! Wat ook uw voorkeur in smaak is, u zult het op het eiland vinden.

Een luxe villa voor een goede prijs! 

In het begin van het seizoen heeft u ook het enorme voordeel dat de prijzen voor het huren van een appartement, huis of villa veel lager liggen dan in het seizoen. U kunt hierdoor een luxueuze vakantie hebben voor bijna de helft van de prijs dan er in het hoogseizoen gevraagd wordt.

Ibiza Estates heeft een groot aanbod aan villas die te huur zijn het hele jaar door. Wij zorgen voor al uw behoeften met betrekking tot de accommodatie en zelfs meer dan dat. Zo kunt u tijdens uw verblijf op Ibiza ook gebruik maken van onze kwalitatieve concierge service om de best mogelijke ervaring te creëren die het eiland te bieden heeft!

Neemt u gerust contact met ons op voor vragen naar de beschikbaarheid en mogelijkheden!

info@ibiza-estates.com