fbpx

Voordelen gebruik aankoopmakelaar Ibiza

door Ibiza Estates
15 augustus 2016
Category:   Tips

Voordelen gebruik aankoopmakelaar Ibiza

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar voor de aankoop van een woning op Ibiza? Een makelaar mag alleen de verkoper van het huis ondersteunen en verkoopt vanuit eigen aanbod en is dus vaak niet neutraal. Een aankoopmakelaar biedt u als koper algehele ondersteuning bij het aankoopproces. De aankoopmakelaar staat dus volledig in uw dienst en behartigt sec uw belang. Onderstaand vindt u de 4 belangrijkste voordelen.

De aankoopmakelaar:

  1. Kent de huizenmarkt

Wanneer er nieuwe huizen op de markt komen, is de aankoopmakelaar snel op de hoogte. Een aankoopmakelaar heeft dus overzicht van de volledige markt van huizen, appartementen en villa’s op Ibiza. Hierdoor kan een aankoopmakelaar snel en gemakkelijk een object vinden dat aansluit bij uw wensen.

  1. Heeft ervaring in het proces van het aankopen

Een aankoopmakelaar kent het gehele proces van vastgoed aankopen, waardoor het aankopen sneller zal gaan. Natuurlijk zijn er bepaalde regels waar rekening mee gehouden moet worden bij de aankoop van een woning in het buitenland. Wanneer u de hulp van een aankoopmakelaar inschakelt, komt u niet voor onverwachte kosten te staan. De aankoopmakelaar werkt met een netwerk van betrouwbare specialisten op het gebied van juridische zaken, bouwtechnische zaken, vergunningszaken en fiscale zaken.

  1. Onderhandelt voor u

De aankoopmakelaar heeft veel ervaring met het onderhandelen van de allerbeste condities, waardoor de kosten voor u vaak substantieel lager uit zullen vallen.

  1. Is een neutrale tussenpersoon

Een aankoopmakelaar is een neutrale tussenpersoon met een neutrale positie tussen u en de markt. De aankoopmakelaar biedt u een totaal overzicht van de gehele markt in plaats van een beperkt aanbod van 1 makelaar. Een aankoopmakelaar heeft als voornaamste doel, u te koppelen aan het juiste object op Ibiza, niet om een huis met een hoge marge te verkopen. De verdiensten van de aankoopmakelaar worden betaald door de verkopende partij, daarmee zijn er dus geen extra kosten verbonden aan het gebruik van een exclusieve aankoopmakelaar. Wanneer u er voor kiest om op niet exclusieve basis te werken met de aankoopmakelaar word een wel een prijs afspraak voorafgaand aan een aankoop traject afgesproken.

Ibiza Estates als exclusief aankoopmakelaar

Ibiza Estates is een exclusief aankoopmakelaar met 20 jaar ervaring op Ibiza. De aankoopmakelaar Ibiza Estates staat bekend om het persoonlijke contact, flexibiliteit, bereikbaarheid en gedrevenheid. Tevens beschikt Ibiza Estates over het grootste aanbod vastgoed op Ibiza. Onze aankoopmakelaars luisteren goed naar uw wensen en maken gratis en vrijblijvend een passend aanbod voor u. Het is altijd mogelijk om telefonisch of via de mail contact op te nemen. Ook is een persoonlijk gesprek in Nederland of op Ibiza altijd mogelijk.

Hoe ziet uw droomhuis er uit?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *