fbpx

De 8 bekendste clubs van Ibiza

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
door Ibiza Estates
4 juli 2016
Category:   Tips

In dit overzicht zijn de 8 bekendste clubs van Ibiza te vinden. Het eiland staat bekend om de grote feesten die gegeven worden. Die mag je echt niet missen! Bekende (Nederlandse) DJ’s draaien verschillende muziekstijlen op Ibiza.

1. Amnesia

Amnesia staat bekend om techno-feesten. Ook wordt er veel house en trancemuziek gedraaid. De Amnesia heeft een dakterras en veel ijskanonnen. Er is ruimte voor 5.000 mensen! De Amnesia is dus een relatief grote club waar je zelfs de zon kan zien opkomen!

Opvallend: ijskanonnen, grote club, capaciteit van 5.000 mensen

Amnesia

2. Privilege

De Privilige is de grootste club ter wereld! In deze club is zelfs een zwembad te vinden. Veel bekende DJ’s met verschillende muziekstijlen komen draaien in de Privilige. 10.000 mensen kunnen hier tegelijk genieten van geweldige muziek en lichtshows!

Opvallend: zwembad, lichtshows, bekende DJ’s, capaciteit van 10.000 mensen

privilige2

3. Ushuaia

Hotel, openlucht club én zwembad in één. Bekende DJ’s draaien regelmatig in de Ushuaia Ibiza. Ook overdag worden hier regelmatig grote feesten gegeven. De feesten in de Ushuaia zijn inclusief lichtshow en danseressen.

Opvallend: Hotel, club, zwembad, bekende DJ’s

ushuaia

4. Eden

De Eden is een Design club met dresscode die recent gerenoveerd is! Op het dak zijn 2 enorme lichtkoepels te vinden. Twee verdiepingen, 13 bars, een grote zaal en meerdere VIP-ruimtes. Ook is er een speciale relaxroom te vinden in deze club.

Opvallend: Design club, dresscode, lichtkoepels, bekende DJ’s

eden

 5. Es Paradis

Waterkanonnen, zwembaden en fonteinen zijn te vinden in de club Es Paradis. De naam van de club Es Paradis is afgeleid van ‘Het paradijs’. De waterfeesten van de Es Paradis zijn populair. Let op: In zwemkleding word je geweigerd bij de ingang! Tip: Draag de zwemkleding onder de normale kleding. Het opvallende glazen dak van de Es Paradis heeft de vorm van een piramide.

Opvallend: waterkanonnen, zwembaden, fonteinen, glazen dak, bekende DJ’s

es paradis

6. El Divino

De club El Divino is gelegen in de haven en staat bekend om de grote housefeesten die gegeven worden. Ook is er een restaurant en VIP-lounge te vinden met zeezicht. Perfect voor een rustmoment tijdens het feesten in 1 van de 5 barren van de El Divino.

Opvallend: gelegen in de haven, VIP-lounge, bekende DJ’s

el divino

7. Pacha

De Pache is luxe en erg populair. Vergeleken met andere clubs liggen de prijzen hier iets hoger. Echter zijn er wel veel VIP-tafels en komen veel bekende (Nederlandse) DJ’s draaien in de Pacha. De Pacha is al jarenlang ontzettend populair op Ibiza. Het is zeker de moeite waard om hier tickets voor te bemachtigen!

Opvallend: luxe, populair, bekende DJ’s

pacha

8. Space

De space heeft meerdere prijzen gewonnen voor ‘’De beste club te wereld’’. Aan het eind van het seizoen wordt er in de Space een groot openluchtfeest gegeven. Ook wordt er elke zondag een ongelofelijk populair feest gegeven, de ‘We Love Sunday Party’.

Opvallend: beste club ter wereld, exclusief, openluchtfeest, ‘We Love Sunday Party’

space


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *