fbpx
klik om inzoomen mogelijk te maken
Loading Maps logo
Filters

Huis kopen op Ibiza

Huis kopen op Ibiza? Wie droomt er niet van een huis op Ibiza? Het Spaanse eiland heeft alles. Adembenemende natuur, schitterende historie en het hele jaar door inspirerende culturele evenementen. Een huis op Ibiza kopen hoeft geen droom te blijven voor u, wij ondersteunen al meer dan 15 jaar mensen in hun zoektocht naar hun Spaanse droomwoning. Een huis op het Spaanse eiland Ibiza kopen? Dan bent u bij de makelaar Ibiza Estates aan het juiste adres.

Huis te koop op prachtlocatie Ibiza

De wet- en regelgeving voor het kopen van een huis op Ibiza is anders dan in Nederland. Zelf een huis kopen in Ibiza zou ook lastig kunnen zijn door de taalbarrière. Onze makelaars zijn volledig op de hoogte van de wetten en regels die er zijn voor het kopen van een huis op Ibiza. Ook spreken onze specialisten vloeiend Spaans.  Wij voorkomen problemen, zodat u zich kunt focussen op het uitzoeken van een goed passende woning op een prachtlocatie. Wat voor huis, villa of appartement zou bij u passen?

Ibiza Estates heeft een vestiging in Nederland en een vestiging op Ibiza. We kennen de woningmarkt als geen ander. Wilt u een huis kopen op Ibiza? Bekijk dan direct het aanbod op deze website of maak vrijblijvend een afspraak. U bent van harte welkom!

Villa te koop Ibiza

Op de website vindt u -vergeleken met andere makelaars- het grootste aantal huizen, villa’s en appartementen. Wat zijn uw wensen betreffende de aankoop? Wat vindt u belangrijk bij het kopen van een groot huis of villa? Het eiland is veelzijdig. Hierdoor is er altijd een verblijf en locatie die bij uw wensen aansluit. De zoekfunctie op de website helpt u bij het vinden van een koophuis dat bij u past. Ook kunt u altijd hulp vragen aan onze makelaars.

Bekijk ons aanbod van huizen hier!