fbpx

Ibiza villa’s

  • slider
door Ibiza Estates
3 augustus 2019
Category:   Geen categorie

Zorgeloos genieten van zon, zee en bruisende activiteiten? Hiervoor is het eiland Ibiza precies de aangewezen bestemming. Door haar ligging voor de Spaanse kust in de Middellandse Zee, bent u hier altijd verzekerd van een aangenaam klimaat. Op Ibiza villa’s huren is daarbij een aantrekkelijke keuze. Onze villa’s zijn van alle luxe voorzien en hebben altijd een prachtige ligging aan de rand van de stad of middenin de natuur.

Advies van een ervaren makelaar

Als ervaren makelaar is Ibiza Estates in staat om Ibiza villa’s voor u te reserveren die exact aan uw wensen voldoen. Wij letten daarbij op de ligging van uw verblijf en natuurlijk in welke samenstelling u van uw vrije tijd wilt gaan genieten. Komt u alleen, met vrienden of misschien met het gezin? Al deze aspecten wegen mee in het advies dat wij u geven over de meest aantrekkelijke Ibiza villa’s.

Op Ibiza villa’s huren of liever kopen?

Een villa op Ibiza huren is erg leuk voor een eerste bezoek. Als u bij een volgend bezoek graag wilt blijven variëren, kiezen wij gewoon weer één van de andere Ibiza villa’s voor u. Maar misschien zoekt u wel een vakantieverblijf dat meer aan uw persoonlijke wensen kan worden aangepast. U wilt dan waarschijnlijk niet huren, maar liever een villa op Ibiza kopen. Ook in dat geval is Ibiza Estates precies de partner die u zoekt. Als makelaar nemen wij u graag het complete aankooptraject uit handen.

Wij spreken gewoon Nederlands

Waarom Ibiza Estates voor u de beste partner is als u een villa op Ibiza wilt kopen? In de eerste plaats zult u zich direct bij ons thuis voelen. Bij ons wordt gewoon Nederlands gesproken. Daarnaast spreken wij natuurlijk Spaans. Over uw wensen kan dus geen verwarring ontstaan, terwijl wij met onze kennis van de Spaanse taal uw belangen volwaardig kunnen behartigen. Bovendien beheersen wij het Engels en het Duits. Dit alles stelt ons in staat om elke internationale koop- en verkooptransactie te begeleiden.

Welke deel van het eiland heeft uw voorkeur?

Maar ook onze ruime ervaring op Ibiza is een belangrijke pré. Wij kennen het eiland door en door, dus u krijgt te maken met een zeer vakbekwaam team. Zo vertellen wij u al direct, dat Ibiza een zeer afwisselend eiland is. We hebben Ibiza om die reden opgedeeld in 5 zones. Zo wordt het direct een stuk makkelijker om op Ibiza villa’s te kiezen.  Kiest u voor het Zuiden en Zuidwesten, in de omgeving van San José, of wordt het misschien de zone Centrum in de omgeving van Ibiza stad? Neem gewoon een kijkje op de kaart. Op Ibiza villa’s huren of kopen kan verder ook in de zones Midden en Noordoosten bij Sant Eularia, Noorden bij San Joan of Westen bij San Antonio.

Vertel ons al uw wensen

Gaat u met ons in overleg? Dan horen wij gelijk van u of u slechts voor vakantie of voor permanente bewoning op Ibiza villa’s kopen wilt. Ook letten wij op de samenstelling van uw gezin. Natuurlijk vragen wij of u van rust houdt of juist van drukte en welke wensen er verder zijn. Benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Neem gerust contact met ons op!