fbpx

Opening verkoopseizoen huizen Ibiza

door Ibiza Estates
6 oktober 2016
Category:   Nieuws

Het verhuurseizoen op Ibiza loopt in principe van begin april tot en met eind oktober en is dus bijna afgelopen. Van eind oktober tot eind maart loopt het verkoopseizoen en kunnen villa’s op Ibiza weer gemakkelijker bezichtigd worden aangezien deze vaker niet bezet zullen zijn met huurders. Voordat u een koophuis op Ibiza kunt gaan bezichtigen, willen onze adviseurs graag uw wensen en aankoopcriteria duidelijk in kaart brengen, zodat zij u zo goed mogelijk kunnen bijstaan in uw zoektocht naar een eventuele koopwoning. Wat is het budget? Op welke locatie zou u graag een huis willen bezichtigen?  Welke eisen qua stijl, bouw en grote dient het minimaal te voldoen?

Vervolgens wordt er uit het volledige aanbod van alle betrouwbare aanwezige makelaars, maar ook aanbod dat niet op internet wordt aangeprezen, een selectie gemaakt van huizen die zo perfect mogelijk aansluiten bij uw wensen. Met u in overleg kiezen we welke huizen u kunt gaan bezichtigen op Ibiza. Ibiza Estates staat met een team op Ibiza klaar en kunnen bezichtigingen direct geregeld worden.

Bezichtigen huizen Ibiza

Binnen het verhuur hoogseizoen zijn bezichtigingen op Ibiza, vaak lastig te plannen vanwege de bezetting met diverse huurders. Wilt u uw droomhuis op Ibiza bezichtigen? Dan is dit tussen eind oktober t/m begin april het beste te plannen. Neem contact op met onze adviseurs voor de verschillende mogelijkheden.

Huis kopen Ibiza

Bent u op zoek naar een eigen villa/appartement op Ibiza? Tijdens een vakantie op Ibiza worden veel mensen verliefd op het eiland. Echter is het niet voor iedereen mogelijk om een eigen huis op Ibiza te kopen. Een luxe huis op Ibiza is niet voor iedereen weggelegd. Op de website kunt u zelf al direct zoeken in het aanbod van koopwoningen op Ibiza. Hierbij kunt u de provincie selecteren, het type huis, de prijscategorie en het aantal slaapkamers. Op deze manier kunt u snel een online impressie krijgen van een aantal huizen dat voldoet aan uw wensen. U kunt natuurlijk ook direct onze adviseurs bellen op +31 (0)40 851 3993, voor het maken een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek in Nederland, België of op Ibiza zelf. Wij maken dan zo snel mogelijk een selectie voor u, die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *