fbpx
Loading Maps logo
google-map-thumb

Unieke villa vlakbij bij Santa Eulalia met zeezicht

EUR 1.890.000
F01993,

Object omschrijving

Prachtige villa met uitbouw mogelijkheden gelegen op een rustige plek, midden in de natuur vlak bij Santa Eulalia. De villa heeft oud Spaans uiterlijk van buiten en is moderne look van binnen. De villa heeft 3 slaapkamers in het hoofdhuis met en suite badkamers en 1 slaapkamer in het gastverblijf. Het hoofdhuis heeft een oppervlak van 250m2 en het gastverblijf 50m2. Ideaal om vrienden en familie uit te nodigen en hun volledige privacy te bieden.

Gebouwd en designed door een Duits constructie bedrijf, heeft dit huis een sterke fundering en is voorzien van alle gemakken. Zo is in het hoofdgebouw vloerverwarming aanwezig, zijn er zonnepanelen voor de stroomvoorzieningen en wordt 3/4 van het watersysteem voorzien van regenwater.

Momenteel zijn er 4 slaapkamers aanwezig, echter is het mogelijk het huis uit te breiden of de verdeling van de constructie te veranderen.

Het romantisch gebouwde huis geeft het een idyllische  sfeer met velen beschutte terrasjes waar men door de dag heen van de zon kan genieten. Verder heeft het een zwembad met een diepte van 2.50m, een fontein en diverse dak zowel als normale terrassen. Er zijn twee parkeergelegenheden. Een voor het gastverblijf en een voor het hoofdhuis. In de parkeergelegenheid van het hoofdhuis bevind zich een garage waar men 2 autos in kan parkeren en buiten ruimte voor 5 andere autos. Bij het gastverblijf kan men nog 2 verdere autos kwijt.


Object Eigenschappen

  • Woon m2: 300
  • Perceel m2: 5,300
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 4

Bouwjaar: 1992

Voorzieningen en functies

yeswasruimte
yesopslag
yesairconditioning
yessatelliet TV
yesvolledig uitgeruste keuken
yesopen haard
yeszeezicht
yeszwembad
yesomheinde tuin
yesbalkon
yesprivépoort
yesgarage
yesBBQ area
yesbuiten keuken
yesbuiten bar
yeseethoek in de openlucht
yesalarm
yesen suite badkamers
yeslandelijk gelegen
yesafgelegen
yestuin
yesmet gastenverblijf

Contactformulier Nederland

Contactformulier Nederland

Contactform Property

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactform Objekt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

toevoegen aan favorieten