fbpx

Vakantiehuis Ibiza

  • slider
door Ibiza Estates
27 juli 2019
Category:   Geen categorie

Is een vakantiehuis kopen in Ibiza al jaren uw droom, maar weet u niet waar te beginnen? Ibiza Estates helpt u die droom te verwezenlijken. Ook voor het huren van een vakantiehuis, bent u  bij Ibiza Estates aan het juiste adres. We zorgen dat u bij iedere stap in het proces de juiste begeleiding krijgt en we hebben oog voor uw persoonlijke wensen.

Persoonlijke begeleiding

Het huren of kopen van een vakantiehuis in Ibiza is vaak een lastig proces. De communicatie laat te wensen over, de wetgeving is anders en misschien mist u ook het vertrouwen. Ibiza Estates biedt u wel dat vertrouwen wat u nodig heeft. Met een vestiging in Ibiza, maar ook in Nederland, kunnen we u bij iedere stap goed begeleiden. Persoonlijk contact is hierbij heel belangrijk. We doen er alles aan om u te ontzorgen. Zo zijn onze makelaars op de hoogte van alle regelgeving, zodat u zelf niets hoeft uit te zoeken.

Vakantiehuis Ibiza? Groot aanbod op de website

Op de website vindt u een uitgebreid, maar overzichtelijk aanbod van al onze koop en huur huizen op Ibiza. U kunt hier filteren op verschillende gebieden zoals onder andere Santa Eulalia, San Antonia of San Juan. Ook kunt u het type vakantiehuis in Ibiza selecteren waar u naar op zoek bent. Bij iedere woning vindt u foto’s en een uitgebreide object omschrijving. Als u interesse heeft, vul dan het formulier onder aan de object omschrijving in. Het is niet gek dat er veel vragen bij u opkomen, daarom kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u op zoek naar een huurhuis op Ibiza voor een last-minute vakantie vol zon, zee en dansen in de beste clubs? Kijk dan ook eens op onze Facebook pagina voor de beste last-minute deals.

Ervaren makelaar op Ibiza

Ibiza Estates is een ervaren makelaar voor uw vakantiehuis in Ibiza. Met meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed op Ibiza kennen onze makelaars het eiland door en door. Nederlands en Spaans sprekende adviseurs staan voor u klaar om uw wensen door  te nemen en uw plannen te realiseren. Het team is bekend in Ibiza en kent de verschillende gebieden, waardoor u verzekerd bent van het beste advies. Ibiza Estates regelt alles voor u, zodat u zich kunt focussen op de inrichting, verhuizing of gewoon alvast even weg kunt dromen bij het idee. Bent u op zoek naar vastgoed in Ibiza? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Dit kan in Nederland maar ook in Ibiza, net wat u uitkomt. We kijken samen welk vakantiehuis Ibiza het best op uw wensen aansluit, zodat u optimaal kunt gaan genieten van alles wat dit prachtige diverse eiland te bieden heeft.