fbpx

Villa met zwembad huren of kopen op Ibiza

door Ibiza Estates
13 augustus 2016
Category:   Tips

Ibiza Villa met zwembad huren

Bent u op zoek naar een villa met zwembad op het prachtige eiland Ibiza? Het huren van een huis op Ibiza kan gemakkelijk en snel online via Ibiza Estates. Het aanbod van huurhuizen is groot, waardoor we u een huurwoning op Ibiza kunnen bieden die perfect aansluit bij uw wensen. Vaak kunnen wij de vakantiewoning voor een lagere prijs aanbieden wanneer het om een last-minute boeking gaat. Een voorbeeld van een huurhuis op Ibiza met zwembad is Villa Destino Talamanca Ibiza. Deze villa is gelegen in het gebied Talamanca. Het kan lastig zijn om zelf een huurhuis te vinden dat bij u past. Het aanbod op het eiland is namelijk erg groot. Ibiza Estates zorgt ervoor dat u de perfecte huurwoning op het eiland vindt. De specialisten van verhuur Ibiza Estates zijn altijd beschikbaar om u te begeleiden. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring waardoor er snel een luxe huurwoning op Ibiza gevonden kan worden voor u.

Huis op Ibiza kopen

Een huis op Ibiza kopen is ook mogelijk via Ibiza Estates als aankoopmakelaar. Ook is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten met een extra lage rente. Wilt u bijvoorbeeld graag een luxe villa met zwembad en SPA kopen op Ibiza? Of heeft u andere speciale wensen? Het aanbod huizen in de verkoop bij Ibiza Estates wordt constant vernieuwd, waardoor er veel keuze is. Op onze website kunt u de huizen op Ibiza selecteren op kenmerken, bijvoorbeeld ‘ligging’ of ‘prijscategorie’. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met onze makelaars, zij zullen dan op zoek gaan naar huurhuizen op Ibiza die aansluiten bij uw eisen en wensen.

Wilt u een huis huren op Ibiza? Of wilt u een eigen huis op het eiland Ibiza kopen? Bij Ibiza Estates is het aanbod huurhuizen en huizen in de verkoop groot. Ook zijn de makelaars ervaren en gespecialiseerd. Hierdoor zal u nooit te veel betalen voor een huuraccommodatie of koopwoning op het Spaanse Eiland Ibiza.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *